Napelem rendszer kiválasztása

solar-power-1019830_640Te tudod, hogy mi alapján kellene kiválasztani? Én semmit nem tudtam róla, addig amíg nem beszéltem az unokatestvéremmel. Hogy utána mitől lettem okosabb? Nekik van feltéve, és sok mindent elmondtak, hogy mi hogyan működik, és hogy mire jó. Tudom nem éppen egy női téma, de én szeretem, ha tudom, hogy mi hogyan működik.

A napelem

Miután elég nagy az áram számlánk, ezért mi is már jó ideje gondolkodunk abban, hogy kellene egy rendszert vásárolni. De mekkora rendszerre van szükségünk, ez a nagy kérdés, és hogy az mennyibe is kerülne?. Azt tudjuk, hogy jó hogy van, de nekünk is jó lenne? Megérné? Ilyen, és számos kérdés merült fel bennünk. Te tudod a választ ezekre?

A napelem rendszer működésére sok választ kaptam az unokatestvéremnél. Persze nem tudtak mindent megválaszolni, de már jóval többet tudnak, mint mi kezdők.

Az önállósodás felé

Manapság már egyre jobban kezd elterjedni a megújuló energia. Emlékszem, azért pár évvel ezelőtt még fele ennyi napelem rendszert nem láttam a tetőkön, mint most. Ma ahogy az utakat járom, mindig fedezek fel új rendszert. Ezek szerint mégis csak népszerűek akárki akármit is mondjon. Persze akkor a legjobb, ha valakinek van annyi félre tett pénze, hogy egyben kifizesse a rendszer árát, nem pedig hitelből. Persze ezt a konstrukciót is egyre többen vállalják. Azért ha belegondolok milyen jó annak, akinek van lehetősége, és az után már nem lesz gond az áramszámlával. Remélem, hogy hamarosan mi is így leszünk.