Kismama tornán is tanul az ember

Amikor terhes lettem, a gerinctorna oktatóm ajánlotta a kismama tornát, amit szintén ő tart ugyanazon a helyen. A kismamatorna kifejezetten terhes nőknek van kitalálva, és javítja az állóképességüket, meg felkészíti őket a szülésre. Meg is fogadtam a tanácsát, és elmentem kismama tornára. Nem bántam meg.

A legjobb az volt az egészben, hogy olyan nőket ismerhettem meg itt, akik hasonló cipőben járnak mint én. Jókat lehet velük beszélgetni, hiszen ugyanazokat a problémaköröket járjuk végig, és még tapasztalatot is cserélhetünk.

Egyik ilyen volt a babakocsi típus megbeszélése. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy milyen babakocsit érdemes venni, mivel akkora a lehetőségek tárháza, hogy azt sem tudom, merre kapjam a fejem. Szerencsére elmondták, hogy a legjobb a sport babakocsi.

A sport babakocsik biztonságosak és kényelmesek. Direkt a baba kényelméért lettek kialakítva. Stabil biztonsági övvel és mosható huzattal rendelkeznek. Ugyanakkor a váz is könnyű, a kerekek biztonságosan manőverezhetőek, a fék segítségével pedig egy lépéssel meg lehet állítani a babakocsit.

Amit pedig a legjobban szeretnek, az a bevásárló kosár rész az ülés alatt, mert minden holmijukat bele tudják pakolni. Nem kell külön táskát cipelni a sétákhoz, hanem elég egyszerűen bepakolni az ülés alá. Ez tényleg nagyon praktikus!

Rá is kerestem a sport babakocsira, és találtam egy nagyon szimpatikus weboldalt: sport babakocsi. Itt nagyon jó minőségben és kedvező áron tudok beszerezni egy ilyet. És még a szállítás is ingyenes! Ezért már mindenképpen megérte elmenni tornára! És még jól is éreztem magam közben. Biztos, hogy jövőhéten is ellátogatok, hátha megint tanulok valami újat.