Játék babával vettem rá a kislányom, hogy elmenjen gerinctornára

Kiskoromba gerincferdülésem volt, és nagyon fájt a gerincem. Sokáig nem törődtem vele, és aztán már annyira fájt a hátam, hogy az iskolatáskát se bírtam el. Itt már a szüleim is észbe kaptak, és el kezdtek járatni gerinctornára. Először utáltam, de aztán mikor enyhülni kezdtek a fájásaim, megörültem neki. Sokkal lelkesebben eljártam tornázni, míg végül szinte teljesen el is múlt a fájásom. Azóta is azon gondolkodom, hogy ha előbb elkezdtem volna járni tornára, talán nem kezd el annyira fájni a hátam és megúszom az egész dolgot. De így jártam, mindenki a saját kárán tanul.

Amikor azonban a kislányomon is megállapították, hogy gerincferdüléses, azonnal beírattam gerinctornára. Persze ő nem akart járni, mert a többi barátai szerint az ciki, de én megmondtam, hogy nincs mese, járni fog és kész. Aznap, mikor az első gerinctornára mentünk, természetesen megint el kezdett nyávogni.

Akárhogy kérletem, nem tudtam rávenni, hogy felálljon és jöjjön. Hiába mondtam, kiabáltam, parancsoltam, kértem, ő csak hisztizett és sírt. Akármit mondtam, nem hallgatott az ész érvekre. Nem tudtam meggyőzni semmivel se, aztán… eszembe jutott valami. A megvesztegetés! Nem biztos, hogy ez a legjobb módszer, de mivel késésbe voltunk, gyorsan kellett cselekednem:

  • Kislányom… és mi lenne, ha alkut kötnénk?
  • Milyen alkut?
  • Hát, ha eljössz velem a gerinctornára, és jól viselkedsz, akkor talán… talán veszek neked egy babát.
  • Milyen babát?
  • Egy nagyon szép, gyönyörű, kedves babát! De hogy pontosan milyen lesz, az meglepetés.
  • Rendben, akkor induljunk. Ne késsünk el, mert az ciki! – mondta és felállt indulásra készen.

Elindultunk. Természetesen megszerette az órát, sőt láttam, hogy egyes gyakorlatokat még élvezett is. Miután vége lett,  azt mondta nekem ” nem is volt olyan rossz”. Persze azt sosem vallaná be, hogy igazam volt, és tényleg jó, úgyhogy kénytelen voltam ennyivel beérni.

De persze a babát számon kérte rajtam! Nehéz feladatom volt, mert éppen pénzszűkében álltam. Aztán találtam egy jó webshopot, ahol nagyon sok játék babát árultak, és mindegyik nagyon szép, jó minőségű, egyedi baba volt. Szinte alig bírtam választani! Az ember azt hinné, hogy a szép, nagy babák rengetegbe kerülnek, és csak a gazdag családok engedhetik meg maguknak az igazán szép babákat, de egy kis szerencsével az ember kifoghat egy gyönyörű babát potom összegért. Ki is választottam az általam legszebbnek tartott babát! És tényleg nem került sokba! Biztosra vettem, hogy a kislányom, az a hisztis kis hölgy örülni fog neki. A webshopban azt írták, hogy ha 20 ezer forint felett vásárolsz, akkor ingyenes a szállítás. Ez igazán jól hangzott, úgyhogy még választottam mellé pár játékot, amit majd később odaadok neki, és megrendeltem. Aztán rájöttem valamire. Minek járunk drága plázákba ha otthonról is meg tudjuk rendelni a kedvelt játékot? Ráadásul olykor még olcsóbban is találhatunk kincseket! A webshop oldalán nagyon sok játék akciós áron volt elérhető. Egyszerűen megrendeltem a játékot, és pár nap alatt kihozták. Szerencsére nem csak bankkártyával, hanem utánvéttel is lehetett fizetni.

A kislányom amikor meglátta a gyönyörű babát, ujjongott örömében:

  • Annyira szép! Tényleg az enyém? – hitetlenkedett.
  • Tényleg a tied. De csak addig, amíg eljársz szépen a gerinctornára! Ha egyszer is ellógsz, vagy elsomfordálod, nem csinálod rendesen, akkor visszaveszem a szép babát!
  • Rendben anya! Megígérem, hogy mindig rendesen fogok járni!

A kisasszony tényleg betartotta az ígéretét. Eljárt rendesen gerinctornára, és fogadni merek, hogy még élvezi is. A babát pedig azóta is imádja. Mindenhova magával viszi, naphosszat fésüli, fürdeti és öltözteti. Aztán az egyik barátnőmnek kislányának is feltűnt a lányom szép babája, és az anyja odajött hozzám torna után, és megkérdezte, hogy honnan rendeltem a babát. Elmondtam, hogy egy webshopból. Amikor megtudta, hogy milyen olcsóak ott a játékok, ő is onnan akart rendelni. Nagyon megtetszett neki az egész oldal! Amit nem is csodálok, elvégre rengeteg játék volt ott. Végül ő is rendelt a gyerekének, és elégedetten mondta, hogy mindegyik játék időben megérkezett. És hogy a futár is nagyon kedves és készséges volt. Tehát nem csak nekem volt szerencsém, hanem ez tényleg egy ritka jó szolgáltatás.