Gerinctréning mellé babaülést

Édesanyám a napokban mesélt el nekem egy történetet a gyerekkoromból. Mint kiderült, sokat kínlódott a gerincemmel, mert túl gyorsan nőttem, emiatt az izmok nehezen tudtak alkalmazkodni, így rendkívüli odafigyelést igényeltem. Gerinctréningre kellet járnom minden héten (erre én is emlékeztem, nehéz lett volna elfelejteni), de mint kiderült, az is fontos volt, hogy milyen ülésben ülök például az autóban.

Apukám, már akkor is nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra, így például az autósülésem kiválasztása kardinális kérdésnek számított. Nem is gondoltam volna, hogy ez mennyire fontos lehet és fel sem merült volna az egész, ha az orvos nem hívja fel a figyelmemet a pocakomban növekedő apróság miatt arra, hogy később számítanom kell majd rá, hogy a genetikám miatt az én gyermekem is küszködni fog a gerincével, így legyek én is éppoly körültekintő, mint a szüleim voltak.

A vizsgálat után egyből anyukámat hívtam. Ahogy időnk engedte, összefutottunk egy kávéra, ahol mindent elmesélt nekem, hogy ő mire figyelt nálam. A gerinctréning mellett, végigmutogatta a telefonomon, a gyerekülés 0-25kg kategóriát a babaverda.hu-n . Szerinte ez a legjobb oldal, hiszen óriási a választék, alkalmazásnak megfelelően több típus is elérhető, nem mellékesen az árkategória is megfizethető, ami nekem fontos szempont, mivel minél nagyobb a hasam, annál kevésbé tudok dolgozni, így a páromnak kell vásárolni. Miután mindenféle autós gyerekülést megvizsgáltunk alaposan, még az anyagát is és a felépítését is értékeltük, sőt a színt is kiválasztottuk, már biztos tudással indulhattam haza, hogy a férjemnek, már csak fizetnie kelljen.

Mielőtt elindultunk volna, anya megkért, hogy kísérjem el a jóga órájára. A biztonság kedvéért hozott nekem is ruhát hozzá, ha esetleg lenne kedvem csatlakozni. Már előre kitervelte az egészet, de igaza volt, annyira megtetszett az ötlet, hogy amíg kismama vagyok is mehetek és akár utána a gyerekemmel együtt is, akinek gyógytorna helyett, ez lesz a gerinctréningje.

Így hát hazaállítottam egy megrendeléssel egy gyerekülésre és egy jógabérlettel.

Nem sokkal ezután meg is érkezett a megrendelt és várva várt babaülés. A párom korábban autóversenyző volt, így ő pontosan tudja, hogy milyen egy biztonságos ülés. Ennek fényében és a gondos vizsgálata ellenére sem talált kifogásolni valót az általam kiválasztott gyerekülésben, ami ráadásul már újszülött kortól használható és valószínűleg jó sokáig segítő társa lesz a picinek, hiszen 0-25 kg-ig használható. Teljesen tökéletes: dönthető a háttámla és menetiránynak megfelelően is beköthető és biztonsági övvel is rögzíthető. A védelme egyértelműen jó és a gerincének megfelelő lesz. Apukám büszke rám, hogy ilyen jól kiválasztottam a legjobbat és azt mondta: ő se csinálhatta volna jobban.

Egy szó, mint száz, teljesen lenyűgözött a babaverda.hu a hatalmas kínálattal és kiváló minőséggel, minden barátomnak elmondtam, hogy innen érdemes választaniuk a gyereknek.