Cross sisak és a szerelem

A legszebb évszak a tavasz, ilyenkor zöldül a természet, kirajzanak a motorosok, felpezsdül az ember vére, és a tavaszi hangulat hatására könnyebben szerelembe esik? Te hogy látod ezt a kérdést? Te is érezted már ezt a tavasz közeledtével netán? Gondolom átéltél már ilyet biztosan!

Romantika a motor körül

A legjobb mikor a szerelem és a motorozás egyszerre történik, főleg annak, akinek az élete eme kétkerekű járgány körül forog állandóan. Az ilyen ember már alig várja a tavaszi jó időt, mikor előkerül a garázs mélyéről a félve őrzött gépezet, egy gyors felülvizsgálat, hogyan vészelte át a téli kényszer pihenőt, kis csinosítás, és rajt az utakon vele! A hab a tortán, ha ehhez édes kis romantika is társul! Így történt ez itt a szomszédban is nálunk, ahol a szemünk láttára bontakozott ki a tavasz és a szerelem is egyszerre, s persze mindez a motorozáshoz társulva!toy-1121694_640

Az élet filmet ír

Történt ugyanis, hogy a szomszéd fiú, aki apró kölyök kora óta, itt nőtt fel a szemünk előtt, mire felnőtt ifjúvá cseperedett, a motorozás megszállottja lett. Egy pár éve pedig, kifejezetten a cross motorozás tartotta őrületben, a családja nem kis lebeszélése ellenére. Aztán néhány hete, új család költözött az utcába, apa, anya, gyerekek, a legnagyobb lány pedig, igazán kis csini, és korban hozzá illő. Kedves, aranyos, mosolygós, barátságos, vagány kis csaj volt. A két fiatal kis sem tudta volna kerülni egymást, bár szemmel láthatólag nem is akarták!

Ki nyer vajon?

Már az utcában a nagyon unatkozók, fogadásokat kötöttek vajon mennyi idő alatt találnak majd egymásra? Mi lesz a motorozással így? A család mikor látta, hogy alakul közöttük valami, örülni kezdtek, talán így egy kicsit az őrült cross időszak véget ér! Ti mit gondoltok? Így lett vajon? Hát persze, hogy nem! A legszebb volt a dologban, mikor egy-két hét után, a lány megjelent, kezében egy cross sisakkal, és most már mindketten így motoroztak!