A tornán felfigyeltem a jó kis klímára

Minden héten járok gerinctornára. A közelben van a terem amiben tartják, és az edző régi barátom. Na meg, szükségem is van rá, ülőmunkát végzek ugyanis, ami eléggé meg tudja terhelni a hátam. A folyamatos laptop előtt görnyedés után jól tud esni a torna.

Egyik alkalommal felfigyeltem valamire a tornateremben, amit eddig még nem vettem észre. Odakint forró nyár volt, 40 fokos hőség. De a teremben meg kellemes idő volt. Elkezdtem nézelődni, és meg is láttam egy klímát az egyik falon.

A torna után odamentem edző barátomhoz kérdezősködni. Elmondta, hogy bizony, beszereztek egy új klímát. És hát képzeljem el hogy milyen csodálatos ez a klíma. Mondtam neki, hogy tényleg jól tette hogy beszerzett egy ilyet, mert jól esett torna közben a kellemes levegő.

Meg is mutatta a klíma webshopot, ahonnan származik az új szerzemény. És elámultam, mekkora választékban vannak itt klímák! Rengeteg fajta közül lehet válogatni, vannak mono split és multi split klímák például, tehát egy kültéri egységhez akár több belső készüléket kapcsolni. Lehet választani még fűtésre optimalizált klímát is. Az edző elmondta, hogy amit beszerzett az olyan, mert a teremben nagyon hideg szokott lenni telente, és két legyet üt egy csapásra.

Az ebben a klíma webshopban lévő klímáknak rengeteg előnyük van. Például, környezetbarátok, mert a levegő energiáját használják fel. Mondanom sem kell, hogy ma már nagyon kell arra figyelni, hogy mi a jó a környezetünknek és mi nem. A bolygónkért amin élünk, felelősek vagyunk.

Ezen kívül még pénztárca barát is. Nagyon jó ár-érték arányban kapjuk meg a kiválasztott készüléket. Sőt, az áramfogyasztásra egy úgynevezett H-tarifát is igényelhetünk, ami azt jelenti, hogy kedvezményesebb áron kapjuk az áramot.

A kezelés egyszerű és átlátható. Még annak ellenére is, hogy mennyi funkció közül válogathatunk. Ezek a klímák tudnak ultra halk üzemmódot, így nem zavarnak pihenés közben. Érzékelik a szoba hőmérsékletét, és így tudnak igazodni hozzá, hogy mindig a megadott hőfok legyen.

Intelligens leolvasztással megvédi a kritikus alkatrészeket, és jobb hatásfokkal tud üzemelni. Ha véletlenül áramszünet van, megjegyzi az alap beállításokat, és automatikusan újraindul. Sőt, még időkapcsoló is beállítható, így mire hazaérünk a munkából, kellemes idő fog minket várni otthon.

Nagyon megtetszett nekem ez a klíma webshop. Elgondolkoztam, hogy otthonra is érdemes lenne beszerezni egy ilyen hűtő-fűtő rendszert. Mert tényleg minden igényt kielégít, jó ár-érték aránnyal rendelkezik és praktikus is.